Çerkezköy Özel Ambulans

Çerkezköy Özel Ambulans

Çerkezköy Özel Ambulans

  • Tarih: 27.12.2022

Çerkezköy Özel Ambulans daima yeniliğe ve gelişime açık bir şekilde hizmetlerine devam etmektedir. Her bireyin sağlığı bizler için önemlidir. Hangi kesimden olursa olsun insan sağlığının gün be gün önem kazandığı bu zamanda kalitemizden asla ödün vermemekte ve olabildiğince titiz tutum sergilemekteyiz.

Çerkezköy Özel Ambulans

 

Araçlarımızda son teknolojik cihaz donanımları mevcut olmakla birlikte personellerimiz alanında uzman kişilerden oluşmaktadır. Sayısız tecrübelerimiz sayesinde işinin ehli firmalar arasında yer almayı başarmış olan kurumumuz sağlık hizmetlerinde adeta yeni bir döneme imza atmış bulunmaktadır. Kurumumuz prosedürlere uygun olacak şekilde gerekli tüm izinlere sahiptir. Gerektiği takdirde hastalarımız özel sedyeler yardımı ile yataklarından alınmakta ve gene aynı şekilde nakil gerçekleştirilen ortama sedyeler ile ulaştırılmaktadır. Acil durumlar için mevcut tüm koşullar sağlanmakta ve hastaya anlık müdahaleler gerçekleştirilebilmektedir. Doktor ve hemşire arkadaşlarımız bu konuda yardımcı olmakta, araç içerisinde serum takviyeleri, damar yolu açılması, oksijen cihazlarının kullanılması gibi konularda da hizmet vermektedir. 

Çerkezköy Özel Ambulans Fiyatları

Çerkezköy özel ambulans firmamız bünyesinde gerçekleştirmiş olduğumuz hizmet türüne göre fiyatlarımız değişkenlik göstermekte olsa da daima bütçe dostu olacak şekilde belirlenmektedir. Bu sayede her bir hastamız gönül rahatlığı ile özel ambulans hizmetlerinden yararlanabilme şansına sahip olmaktadır. Sizler de Çerkezköy ve çevresinde özel ambulans hizmeti veren güvenilir bir firma arıyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu sayede merak ettiğiniz tüm sorulara da kolaylıkla yanıt bulabilirsiniz. 

Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri İletişim
Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri WhatsApp