Çorlu Özel Ambulans

Çorlu Özel Ambulans

Çorlu Özel Ambulans

  • Tarih: 27.12.2022

Özel ambulanslar, diğer ambulansların yetersiz kaldığı ve zaman sorunlarının yaşanması sebebi ile talep görüyor. Bu alanda doğan ihtiyaçların artması üzerine kurmuş olduğumuz Çorlu özel ambulans firmamız bünyesinde 7/24 kesintisiz hizmet vermekte ve öncü firmalar arasında yer almaktayız. 

Çorlu Özel Ambulans

Tam donanımlı ambulanslarımız sayesinde anında müdahale edebilmekte ve zaman kaybının önüne geçmekteyiz. Uzman kadro bu hizmette olmazsa olmazlar arasında yer almaktadır. Alanında eğitim görmüş ve bu eğitimi başarı ile tamamlamış olan doktor, hemşire ve paramedik arkadaşlarımız gerektiği takdirde müdahale için hazır bulunmaktadır. Sağlığınız sağlığımızdır ilkesi ile hizmetlerimizde daima yenilikçi bir politika izlemekte ve büyük titizlik sergilemekteyiz. Çorlu özel ambulans hizmetimiz ile hastaların hastaneden eve nakil, evden hastaneye nakil, hastaneden hastaneye nakil gibi pek çok işlemleri gerçekleştirmekteyiz. Şehir içinde her bir köşeye hizmetlerimiz mevcuttur. 

Çorlu Özel Ambulans Hizmetleri Fiyatları

Çorlu özel ambulans hizmeti veren firmamız gerekli tüm izinlere sahiptir. Yılların vermiş olduğu tecrübe ile eksiksiz bir şekilde işlemleri gerçekleştiren firmamız araçları prosedürlere uygun dizayn edilmiş olup bakımları periyodik şekilde gerçekleştirilmektedir. Fiyatlarımız ambulans kullanım süresi, ambulansın kullanılacağı mesafeye bağlı olarak belirlenmektedir. Şoförlerimiz ilk yardım eğitimi almış olan kişilerden oluşmaktadır. Firmamız hizmetleri hakkında merak ettiğiniz diğer tüm sorular için bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.  Hizmetlerimizden yararlanabilmek adına kayıt oluşturmanız gerekmektedir. Bu sayede daha kesintisiz bir hizmet söz konusu olacaktır.

Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri İletişim
Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri WhatsApp