Hasta Naki̇l Ambulansı

Hasta Naki̇l Ambulansı

Hasta Naki̇l Ambulansı

  • Tarih: 14.11.2022

Hasta nakil ambulansı için hizmet vermekte olan firmamız Turkuaz Team, özel ambulans hizmetleriyle sizlerin yanındadır. 

Hastan Nakil Ambulansı Hizmeti

Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri olarak sizlere evde, işte, okulda ve bize ihtiyacınız olan her yerde sağlık hizmeti sunmaktayız. Hizmetlerimizi en deneyimli şekilde sizlere sunmanın yanı sıra her türlü hijyenik kurala uymaktayız. Hasta nakil ambulanslarımızda deneyimli sağlık çalışanlarımızla birlikte ilk yardım için ihtiyaç duyabileceğiniz tüm malzemeleri bulundurmaktayız. Her yerde hizmet sunmamızın yanı sıra özel ambulanslarımızda bu hizmetlerin hepsinden faydalanabilmektesiniz. Araçlarımız, hasta nakli için en iyi donanıma sahip olmakla birlikte sizleri en güvenli ve mümkün olan en hızlı şekilde, ihtiyaç durumuna göre değişmekle birlikte istediğiniz hastaneye naklinizi sağlamaktadır. İsterseniz evden hastaneye, hastaneden eve veya hastaneden hastaneye naklinizi gerçekleştirebilmekteyiz. Aynı zamanda şehirlerarası nakil hizmeti de sunmakla beraber fiyatlarımızı en uygun miktarlarda tutmaktayız. 

Şehir içi ya da şehirlerarası yolculuklarında km ye göre fiyat değişebilirken, belirli bir açılış ücreti de mevcuttur. Hizmetlerimizi tam donanımlı sağlık çalışanlarımızla vermenin yanı sıra fiyatlarımızı yüksek tutmamaktayız. Hizmetlerimizin ücreti hakkında bilgi almak için sitemizi ziyaret edip bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sağlığınız ve sizleri talep ettiğiniz hastaneye ya da evinize güvenli bir şekilde ulaştırmak bizim başlıca amacımızdır. Gerekli şekilde ilk yardımı alarak sağlığınızı çok daha rahat ve hızlı bir şekilde elinize almanız için donanımlı sağlık çalışanlarımızla birlikte araçlarımızda gerekli medikal ekipmanlar bulunmaktadır. Her hangi bir ekipman veya hijyen noksanlığı kabul edilemezdir. Özel ambulans araçlarımız Sağlık Bakanlığı tarafından gereken tüm ruhsat ve izinlere sahiptir. 

Özel Ambulans Hizmeti

Ambulans içerisindeki sağlık çalışanlarımızın hastalara yardım etmek dışında her hasta için kayıt tutması ve tıbbi yardımların her birinin kayıtlarının tutulması görevidir. Özel ambulans da dahil olmak üzere her türlü ambulans servislerinde olduğu gibi araç içerisinde en az iki personel görev yapmaktadır. Aynı zamanda da araçlarımız spor müsabakalarında ve sosyal etkinliklerde görev alabilmektedir. Görevlendirmek istediğiniz özel ambulans hizmetlerimiz için en az iki gün öncesinden bizlere ulaşarak yerinizi bildirmenizi tavsiye ederiz. İhtiyacınız olan her türlü ekipmanı araçlarımızda bulundurmaktayız. Görevlendirme işlemleri için gereken Daire Başkanlığı onayları gibi belgelerin tam tamına bulunması gerekmektedir. Özel ambulanslarımız bizleri arayıp talep oluşturduktan sonra en kısa sürede verilen adreste olmak üzere yola çıkıp, ihtiyaç duyulabilecek tüm tıbbi ekipman hazır edilmektedir. Özel ambulanslarımızla gerçekleştireceğiniz nakiller tamamen sizin sağlığınız ve konforunuz için hem en iyi kaliteyi sunmakta hem de sizin taleplerinize göre şekillenmektedir. Araçlarımız tüm müdahalelerin yapılabilmesi için özel olarak tasarlanmıştır.

 

Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri İletişim
Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri WhatsApp