Özel Ambulans Ki̇ralama

Özel Ambulans Ki̇ralama

Özel Ambulans Ki̇ralama

  • Tarih: 13.10.2022

Özel ambulans kiralama hizmetleri ile Turkuaz Team siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir. Özel ambulans kiralama hizmetiyle sizlerin yanındayız.

Özel Ambulans Kiralama Hizmeti

Sağlık bakanlığının 112 servisiyle ambulans hizmeti verilmektedir. Ancak bu hizmet sadece acil durumlarda verilmektedir. Bununla beraber pekçok hasta, hastaneye gidiş gelişlerde dikkat gerektirir götürülüp getirilmelidir. BU noktada işte özel ambulanslar devreye girmektedir. Firmamız Turkuaz Team, bu hizmet açığını kapatmak üzere kurulmuş ve işini profesyonelce yapmaktadır.

Özel Ambulans

Turkuaz Ambulans ile istediğiniz ve ihtiyacınız olan her türlü sağlık hizmetini kolayca sizlere sunuyoruz. Ambulans kiralamak istediğinizde, kurumsal etkinliklerde sağlık hizmeti almanız gerektiğinde, özel ambulans ile naklinizi gerçekleştirmeniz gerektiğinde en hızlı şekilde sizlere ulaşıyoruz. Ambulans servislerimizden faydalanırken, en kaliteli araçlarla ve en temiz ekipmanla tedavinizi sürdürmek bizlerin görevidir. İlk yardım, sakatlık, düzenli kontrol gerektiren durumlarda da bizlere ulaşabilirsiniz. Açık olan telefon hatlarımızdan bizi aradığınızda, araçlarımız tüm tıbbi ekipmanla birlikte yanınıza gönderilir. Araçlar içerisinde en az 2 tane sağlık çalışanı bulunur.

Araçlarımızda yedek şoförler bulunur. Her türlü olası aksilik düşünülür ve ortadan kaldırılır. Araçlarımız içerisinde enjektör, monitör, telsiz gibi tüm tıbbi ve teknik eleman bulunmaktadır. Bu elemanlarla birlikte araçlarımız düzenli olarak dezenfekte edilir ve tüm hijyenik gereklilikler yerine getirilir. Araçlarımız ile naklini gerçekleştirdiğinizde, tedavinizi büyük ölçüde etkileyen ilk yardım ve taşınma hususlarını büyük hassasiyetle yerine getirmekteyiz. Sağlık hizmetlerimizden yararlanırken konforlu olmanızı da önemsemekteyiz. Bizlere ihtiyacınız olan her türlü durumda iletişime geçebilirsiniz.

Sabi̇t Nokta Ambulans Hi̇zmeti̇

Şehilerarası Özel Ambulans Kiralama

Firmamız sadece şehiriçi değil şehirlerarası hasta nakli için de özel ambulans hizmeti vermektedir. Tüm hususlar dikkate alınarak hastalarınız en güvenli şekilde nakledilir. Yolculuk için gerekli tüm detaylar hazır edilir. Şehirlerarası ambulans hizmetimiz hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Turkuaz Team İletişim

Firmamız size bir telefon kadar yakındır. Yapmanı gereken tek şey sitemzideki numaralardan veya iletişim formundan bizimle iletişime geçmektir. Formu doldurduğunuzda en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. yahut da bize telefon ederek anlık cevap alabilirsiniz. En profesyonel özel ambulans hizmeti için konuştuğunuzu unutmayınız. Sizlere ihtiyaç duyduğunuz her an özel ambulans kiralama hizmeti verilir. 

 

Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri İletişim
Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri WhatsApp