Aci̇l Yardım Ambulansı

Aci̇l Yardım Ambulansı

Aci̇l Yardım Ambulansı

  • Tarih: 10.11.2022

Acil yardım ambulansı hizmetlerini yürütmekte olan Turkuaz Team, özel ambulanslarıyla sizlerin hizmetindedir.

Acil Yardım Ambulansı Hizmetleri

İlk yardımın en önemli adımı olan ve mini hastane olarak adlandırdığımız ambulanslarda en önemli faktörlerden biri zamandır. Acil yardıma ihtiyaç duyan hastalara mümkün olan en kısa sürede ulaşmak gerekmektedir. Hastayı araca aldıktan sonra dilediği hastaneye ulaştırırken zaman konusunda elimizi çabuk tutmamız ve bu süreçte hastalarımızı güvende tutmamız gerekmektedir. Çalışanlarımızın ilk yardımlarını gerçekleştirebilmeleri için gereken tüm tıbbi ekipmanlar araçlarımızda bulunmaktadır. Her türlü olası sorun düşünülmekte, sorunları yok etmek için gereken önlemler alınmaktadır. 

Özel Ambulans

Özel ambulanslarımızın trafiğe sıkışmaması için gereken ses ve ışık sistemleri her aracımızda mevcuttur. Araçlarımız sizlerin seçtiği hastane ya da evlerinize naklinizi en güvenli şekilde gerçekleştirebilmek için gerekli ruhsatlara sahiptir. Her işlem sonrası ve öncesi olmak üzere teknik kontrollerin tümü yapılmaktadır. Son model araçlar kullanılıp, araç içleri her türlü müdahale için uygun büyüklükte tutulmaktadır. Aynı zamanda sizlere evinizde, iş yerinizde ve sağlık açısından hizmete ihtiyaç duyabileceğiniz her yerde gereken ilk yardımı sağlamaktayız. 

Enjeksiyon, serum takma, kan alma, yara bakımı ve pansuman gibi ihtiyaçlarınızı ev ve iş yerinizde karşılayabilmekteyiz. Sakatlanma veya hareket zorluğu çekebileceğiniz durumlarda da bizleri arayarak ihtiyacınız olan hizmeti alabilirsiniz. Spor, sanat ve daha birçok acil yardım ihtiyacı doğurabilecek sosyal etkinliklerde bizlerden hizmet alabilirsiniz. Düzenli olarak sağlığınızın kontrol edilmesi gerekiyorsa, ilk yardım ve pansuman gibi hizmetlerimizi dilediğiniz gibi hastaneye gitmeden sağlık çalışanlarımızla sizlere sunuyoruz. Çalışanlarımız sizlerin daha rahat ve daha güvenli şekilde sağlık hizmeti almanız için yanınızdadır. 

Acil Yardım Ambulansı İletişim

Hasta nakli için bizlere web sayfamızda bulunan numaradan ve mail adresimizden ulaşıp sorularınızı iletebilirsiniz. Sosyal etkinlikler ve yaklaşan bakımlarınız için önceden arayarak bizlere haber verebilirsiniz. Özel ambulans servislerimiz ile sizlere en iyi hizmeti sunarken aynı zamanda düzenli olarak dezenfekte işlemlerini gerçekleştiriyor ve hijyenik koşulların sağlanmasına önem gösteriyoruz. Bizlere ihtiyaç duyduğunuz her an sizlere hizmet sunabilmekteyiz. Turkuaz Team Ambulans merkezimiz İstanbul’da bulunmaktadır. Bizleri Türkiye’nin her ilinden arayarak hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Yıllardır bu sektörde çalışan deneyimli sağlık çalışanlarımız ile birlikte, istediğiniz her zaman ve her yerde sizlere hizmet sunmak için sadece bir telefon kadar uzağınızdayız. Acil durumlarda en hızlı şekilde ihtiyacınız olan yere gelerek en iyi ilk yardımı yapmak için yıllardır çaba sarf eden çalışanlarımız, Turkuaz Team Ambulans takımı olarak birleşti ve deneyimlerini hizmetinize sundu. İhtiyacınız olan her tıbbi ilk yardım ekipmanını araçlarımızda bulundurmaktayız ve hijyenik koşulları her zaman korumaktayız. Daha sağlıklı bir gelecek düşüncesiyle bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri İletişim
Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri WhatsApp